Home / Genel / Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Kitap Alımı

Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Kitap Alımı

Merhaba, birinci sınıf öğrencileri için Malzeme Bilimi ve Mühendisliği (Callister) kitabı toplu şekilde sipariş edilecektir. Kitap liste fiyatı 80 tl olup toplu alım yapacağımız için 55 TL fiyat teklif edildi bize. Referans bir kitap olduğu için üst sınıflardan da almak isteyenlerin olabileceğini düşünerek herkese açık bir şekilde alım yapacağız. Eğer kitap sipariş etmek isteyen var ise, kulüp hesaplarından bize ulaşabilirsiniz.

Kitap