Home / Etkinlikler / Topluluğumuzun Üyeleri 2. Proje Pazarına Katıldı

Topluluğumuzun Üyeleri 2. Proje Pazarına Katıldı

Üniversitemizin bu yıl ikincisini düzenlediği Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı 7 Mayıs 2015 günü gerçekleşti. Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonunda yapılan açılış toplantısı ile başladı. Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Altın, Prof. Dr. Hale Sayan Özaçmak, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Uzun, BEÜ Senatosu üyeleri, KOSGEB Müdürü Yaşar Yıldırım, BAKKA Genel Sekreteri Faruk Tezel, akademik ve idari personel ile Proje Pazarı kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan proje sahipleri katıldı.

Proje Pazarının sponsorlarından biri olan Vestel Elektronik’in Ar-Ge Direktörü Metin Nil, “Vestel’de Ar-Ge ve İnovasyon” başlıklı bir sunum yaptı. Esprili bir dille gerçekleştirdiği sunumunda firması hakkında bilgi veren Nil, konuşmasının ardından katılımcıların sorularını yanıtladı.

Daha sonra üniversitemizin rektörü Prof Dr. Mahmut Özer’in açılışını yaptığı proje sunumları ile proje pazarı devam etti.

Proje Pazarı’na Malzeme Bilimi Öğrenci Topluluğu’nun 3 üyesi de projeleri ile katıldı. Topluluk Başkanı Çağla Aytaç Dursun “3 Boyutlu Yazıcılar İçin Geri Dönüştürülebilir Kartuş” adlı projesi ile, topluluk kurucu üyesi Murat Aydın “Ocak Havasındaki Metan (VAM)” adlı projesi ile ve yine kurucu üyelerimizden Abdulhakim Dağ “Antinakteriyel Yüzeyler” adlı projesi ile katıldı.

Next Prev
unnamed